Romantisch nachtje weg in de Achterhoek - Geniet in een sfeervol en landelijk gelegen hotel in Ruurlo

Bij dit Romantisch nachtje weg in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • Sprakelend aperitief
  • 4-gangen diner
  • Koffie met friandises na het diner

Prijzen:€ 99,00 p.p. op basis van een standaard 2-persoonskamer.
€ 111,00 p.p. op basis van een comfort 2-persoonskamer.

De prijs voor dit Romantische nachtje weg in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Romantisch genieten in Ruurlo

Geniet van elkaar tijdens dit Romantische nachtje weg in het bosrijke Achterhoek. Ons hotel is kleinschalig en landelijk gelegen in Ruurlo, het hart van de Achterhoek. In de avond serveren wij een 4-gangen diner in ons sfeervolle restaurant. Ga er even samen tussen uit en kom tot rust in de Achterhoek.

Kleinschalig hotel

Ons hotel is een kleinschalig en landelijk gelegen hotel in Ruurlo met een prachtige locatie in de Achterhoek. Het hotel beschikt over 9 hotelkamers. In het oude deel van de boerderij vindt u de gezellige bar met een openhaard. Het fijnproeversrestaurant bevindt zich in de aangebouwde serre. Tijdens het mooie weer kunt  u genieten op het grote terras.

Komt u met de fiets, u kunt uw fiets hier gerust stallen. Heeft u een e-bike dan is het opladen van uw elektrische fiets ook geen probleem.

Fijnproevers Restaurant

In ons restaurant worden er heerlijke Nederlandse en Franse gerechten geserveerd. Wanneer het mogelijk is proberen wij ook zoveel mogelijk met streekproducten te werken. Op onze menukaart staan een aantal klassieke Franse gerechten. En voor de zeevrucht liefhebbers hebben wij ook een aparte kreeftenkaart. Ook hebben wij een wijnkaart waarbij er een uitgebreide keuze aan verschillende soorten wijn is.

9.0 | 1 review

Reviews van gasten

Diana de Lange de Beauveser

9

Het hotel lag rustig gelegen en zag er netjes uit. Het personeel was vriendelijk. Het eten was ook erg goed.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Oplaadpunt

Onze partner

Kleinschalig hotel

Ons hotel is een kleinschalig en landelijk gelegen hotel in Ruurlo met een prachtige locatie in de Achterhoek. Het hotel beschikt over 9 hotelkamers, verschillend van grootte, maar allemaal gezellig ingericht en voorzien van alle comfort. In de oude deel van de boerderij vindt u de gezellige bar met open haard. Het fijnproeversrestaurant, onderscheiden met een Bib Gourmand van de Michelin, bevindt zich in de aangebouwde serre. Tijdens het mooie weer kunt  u genieten op het grote terras. Komt u met de fiets, uw fiets kunt u hier gerust stallen. Heeft u een e-bike, opladen van de elektrische fiets is hier ook geen probleem.

Restaurant

In ons restaurant, onderscheiden met een Bib Gourmand van de Michelin, worden heerlijke gerechten geserveerd. Wanneer het mogelijk is proberen wij ook zoveel mogelijk met streekproducten te werken. Op onze menukaart staan een aantal klassieke Franse gerechten. Voor de zeevruchtliefhebbers hebben wij ook een aparte kreeftenkaart en geniet van de wijnen die op de wijnkaart staan.

Prachtige omgeving - Rust en gastvrijheid

Zodra je de rivier de IJssel over bent en zo’n Achterhoeks landweggetje volgt merk je het direct. De weg is niet recht. Hij slingert, langs grote bomen, door bossen en om boerderijen heen. Je krijgt om de zoveel meter telkens een ander uitzicht. Soms is het een bosrand, dan weer zijn het akkers. Het is niet Hollands meer. Nee, je ziet al rijdend de boerderijen verdwijnen achter houtwallen en boomgroepen en er lopen golvingen tot aan de horizon. En plots heb je weer een vergezicht. Het lijkt net een toneel met verschillende coulissen. Dat is waarom het landschap van de Achterhoek wel een coulisselandschap wordt genoemd. Het is er nog steeds. Het werd in vele honderden jaren door de boerenbevolking opgebouwd en ingericht.

Bezienswaardigheden in de buurt

Naast de rust op het platteland heeft de Achterhoek veel meer te bieden. Op 2,5 kilometer vanaf het hotel ligt één van de fraaiste kastelen van Nederland, Museum More. De kamers in het kasteel zijn te betreden met een ticket van het museum. In het museum hangt ook een collectie met circa 45 schilderijen van de Amsterdamse schilder Carel Willink. Mocht u alleen de omliggende Engelse landschapstuin en de oranjerie willen bezichtigen is dat ook mogelijk voor de niet museum bezoekers. Liever iets ondernemen wat actiever is, op 2 kilometer van het hotel ligt Golfclub ’t Zelle.